facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ
 
 
 
 
Ημερομηνία: 10-12-2012

 

 

 

 

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ

 

Εκδηλώσεις  διαμαρτυρίας  για  τα  άδικα  οικονομικά  μέτρα και  τις  αρνητικές  επιπτώσεις  τους  στην  Εκπαίδευση

 

 

Προς όλους τους

Εκπαιδευτικούς Δημοτικής, Μέσης Γενικής

και Τεχνικής Εκπαίδευσης

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ καλούν τα μέλη τους σε κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα άδικα οικονομικά μέτρα, που προωθούνται στα πλαίσια του Μνημονίου Συμφωνίας με την Τρόικα και τις αρνητικές επιπτώσεις, που αυτά θα έχουν για τη Δημόσια Εκπαίδευση. Η εκδήλωση θα λάβει χώραν την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012, στις 3:30 το απόγευμα, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή. Οι Οργανώσεις θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα, τόσο προς τον Υπουργό Οικονομικών, όσο και προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις θεωρώντας, ότι τα μέτρα που προωθούνται είναι καταστροφικά, τόσο για τα μέλη τους, όσο και για την Εκπαίδευση και αντιλαμβανόμενες, ότι αυτές έχουν πρωταρχική ευθύνη, φύσει και θέσει, να θωρακίσουν το δημόσιο σχολείο και να αντισταθούν σε πολιτικές αποψίλωσής του μέσα από περικοπές κονδυλίων, αλλά και να περιφρουρήσουν, γενικότερα, την κοινωνία απέναντι στις πολιτικές αποψίλωσης του κοινωνικού κράτους, που επιδιώκονται μέσα από το Μνημόνιο, αποφασίσαμε από κοινού σειρά δράσεων και εκδηλώσεων μέσα από τις οποίες θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα, ότι η Παιδεία, ως ο μοναδικός φορέας ανάκαμψης και εξόδου από την οικονομική κρίση, επιβάλλεται να παραμείνει αλώβητη και να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.

Για τον ίδιο σκοπό, πραγματοποιείται την επόμενη μέρα, Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012, στις 12:00 το μεσημέρι, και νέα κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας, με τη συμμετοχή των Γενικών Αντιπροσώπων της κάθε Οργάνωσης, η οποία θα λάβει χώραν έξω από τη Βουλή.

Οι τρεις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις καλούν τα μέλη τους να παραστούν σύσσωμοι στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ώστε το μήνυμα της αντίδρασης των Εκπαιδευτικών στα όσα τεκταίνονται σε βάρος της Δημόσιας Εκπαίδευσης να ακουστεί δυνατό και να φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση,

Για τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις

ΟΕΛΜΕΚ –  ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ

 

 

 

 

 

Λευκωσία,  10  Δεκεμβρίου  2012

Αρ. πρωτ.  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ