facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Τιμήθηκαν Κερυνειώτες συνάδελφοι που αφυπηρέτησαν το 2010 και 2011
 
 
 
 
Ημερομηνία: 10-05-2012

Τιμήθηκαν Κερυνείωτες συνάδελφοι που αφυπηρέτησαν το 2010 και 2011 

Το Επαρχιακό Γραφείο ΟΕΛΜΕΚ Κερύνειας  διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη παγκύπρια συνάντηση των μελών του την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 σε εστιατόριο στην Ακτή του Κυβερνήτη, για να τιμήσει τους Κερυνείωτες Εκπαιδευτικούς, που αφυπηρέτησαν κατά τις σχολικές χρονιές 2010 και 2011.     

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Πρόεδρο του Επαρχιακού Γραφείου ΟΕΛΜΕΚ Κερύνειας, κ. Ήβη Σιακαλλή Αργυρίδου. Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ κ. Δημήτρη Ταλιαδώρο, ο Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης κ. Σάββας Αντωνίου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κερύνειας κ. Χρυσόστομος και οι Βουλευτές Κερύνειας Μάριος Μαυρίδης και Πάμπος Παπαγεωργίου. Ο τρίτος βουλευτής Κερύνειας Σοφοκλής Φυττής απουσίαζε στο εξωτερικό.     

Στην εκδήλωση παρέστησαν από τα μέλη της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ ο Κώστας Χατζησάββας, ο Γιάννης Νικολαΐδης και η Ελευθερία Θεοδώρου και εκπρόσωπος του Δήμου Καραβά. 

Την ευθύνη της παρουσίασης της  εκδήλωσης είχε ο γραμματέας του Επαρχιακού Γραφείου Γιώργος Γεωργίου και το όλο συντονισμό της εκδήλωσης είχαν οι Σάββας Περατικός, αντιπρόεδρος  και Σάββας Βιολάρης, ταμίας. 

Το σαφές μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ότι οι Κερυνειώτες εκπαιδευτικοί παραμένουν πιστοί στον αγώνα της απελευθέρωσης και της επιστροφής στην αγαπημένη γη της Κερύνειας.

 

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ