facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Αποφασιστικότητα Εκπαιδευτικών Οργανώσεων για την επίλυση του συνταξιοδοτικού προβλήματος των ανασφάλιστων εκπαιδευτικών
 
 
 
 
Ημερομηνία: 16-10-2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη κοινή συνάντηση μετά τις πρόσφατες εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ και της ΠΟΕΔ. Οι τρεις Οργανώσεις επαναβεβαίωσαν τη βούλησή τους για συνέχιση της στενής συνεργασίας που οικοδομήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συμφώνησαν να είναι σε διαρκή επικοινωνία και συντονισμό, στην προσπάθειά τους να επιλυθεί επιτέλους το συνταξιοδοτικό ζήτημα των εκπαιδευτικών που μονιμοποιήθηκαν μετά τον Οκτώβριο 2011.

Συγκεκριμένα, εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους, εάν χρειαστεί και με δυναμικό τρόπο, με στόχο να πιεστεί η Κυβέρνηση να επιλύσει, μετά από 9 χρόνια, το σοβαρό αυτό πρόβλημα, όπως είχε δεσμευτεί επανειλημμένως.

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις επαναλαμβάνουν τον στόχο τους, για ένταξη όλων των συναδέλφων που παραμένουν ανασφάλιστοι μετά το 2011 σε Κρατικό Συνταξιοδοτικό Σχέδιο, το οποίο θα διασφαλίζει ίσα δικαιώματα για όλους τους συναδέλφους.

Για το λόγο αυτό οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με την ΠΑΣΥΔΥ, τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020.

 

Από τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις

ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ

 

 

Λευκωσία,  16  Οκτωβρίου 2020

Αρ. πρωτ.  0311-924.2020

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ