facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Κοινή Συνάντηση Συνδικαλιστικών Οργανώσεων για το Συνταξιοδοτικό
 
 
 
 
Ημερομηνία: 20-10-2020

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Συνήλθαν χθες 19.10.2020 στα Γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ σε κοινή σύσκεψη οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ και Σύνδεσμος  Αστυνομίας Κύπρου, σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων τους για αντίκρυση και προώθηση του σοβαρού θέματος της ανυπαρξίας συνταξιοδοτικού σχεδίου για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους εκπαιδευτικούς και τους αστυνομικούς που έχουν προσληφθεί μετά την 1.10.2011.

 

Οι Οργανώσεις εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη μακρά καθυστέρηση που παρατηρείται στην προώθηση του ζωτικού αυτού ζητήματος για τα επηρεαζόμενα μέλη τους και αποφάσισαν όπως καλέσουν την Επίσημη Πλευρά να προχωρήσει άμεσα στην κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης με στόχο την έναρξη εντατικού και ουσιαστικού διαλόγου για επίτευξη συμφωνίας και ρύθμιση της χρονίζουσας αυτής εκκρεμότητας.

 

Οι Οργανώσεις επαναλαμβάνουν τον στόχο τους, για ένταξη όλων των συναδέλφων που  παραμένουν ανασφάλιστοι μετά το 2011 σε κρατικό συνταξιοδοτικό σχέδιο, το οποίο θα διασφαλίζει ίσα δικαιώματα για όλους τους συναδέλφους.

 

Οι Οργανώσεις αποφάσισαν τέλος όπως παρακολουθούν στενά το όλο θέμα και  συνέλθουν σε νέα σύσκεψη για να σταθμίσουν τις περαιτέρω ενέργειες τους, ανάλογα με τις εξελίξεις.

 

 

Από τις Οργανώσεις

ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου

 

Λευκωσία,

20/10/2020.

 

Αρ. πρωτ. 0311-944.2020 (ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ – 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020)

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ