facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Aπαράδεκτη, προκλητική και σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινωνίας
 
 
 
 
Ημερομηνία: 30-07-2018

 

 

Λευκωσία, 30 Ιουλίου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με στωικότητα αντιμετωπίζουν, για άλλη μια φορά, οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ την απαράδεκτη, προκλητική και σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινωνίας, η οποία σχετίζεται με τη συνάντηση που είχαν με τον ΠτΔ την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018. Για πολλοστή φορά τους τελευταίους  τρεις μήνες γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων με στημένα παιχνίδια αποπροσανατολισμού της κοινωνίας.

Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει η συνάντηση με τον ΠτΔ έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σε αυτήν λήφθηκε από κοινού απόφαση για διεξαγωγή διαλόγου ανάμεσα στο Υπουργείο Παιδείας και στις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, με απώτερο σκοπό η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, συγκεκριμένοι κύκλοι που ενεργοποιήθηκαν εκ νέου το τελευταίο διάστημα, προσπαθούν συντονισμένα να αποπροσανατολίσουν από την ουσία των πραγμάτων συντηρώντας την αναστάτωση στον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης.

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις είναι, ήδη, επικεντρωμένες και στοχοπροσηλωμένες στον διάλογο που θα έπρεπε να αρχίσει σήμερα και δεν θα ακολουθήσουν τους, γνωστούς πια, εμπνευστές και πρωτεργάτες της τεχνητής έντασης που έχει στόχο να αποπροσανατολίσει, παρακινούμενοι από ιδιοτελή και αλλότρια κίνητρα.

 

 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ

 

Αρ. πρωτ.  0311-922.2018

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ