facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Στηρίζουμε τον αγώνα των εκπαιδευτικών της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας
 
 
 
 
Ημερομηνία: 30-09-2021

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Website: www.oelmek.com.cy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στηρίζουμε τον αγώνα των εκπαιδευτικών της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας


Η ΟΕΛΜΕΚ εκφράζει τη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας και δηλώνει ότι στηρίζει τις αγωνιστικές δράσεις της Οργάνωσης Προσωπικού της Αγγλικής Σχολής (ESSA).

 

Ως ΟΕΛΜΕΚ τονίζουμε ότι ο αυταρχισμός, ο ετσιθελισμός, ο εκφοβισμός, η απουσία διαλόγου και οποιοδήποτε άλλο αποικιοκρατικό κατάλοιπο δεν έχουν θέση σε κανένα χώρο εργασίας, γι’ αυτό και θα σταθούμε στο πλευρό των συναδέλφων της Αγγλικής Σχολής και κάθε εργαζομένου, που αντιστέκεται στην αυθαιρεσία και στον αυταρχισμό της εργοδοσίας.  

 

Θεωρούμε, επίσης, αντιδημοκρατική, μεσαιωνική, που παραπέμπει σε εποχές Ιεράς Εξέτασης, την ενέργεια της διεύθυνσης της Σχολής να προχωρήσει στην πρωτόγνωρη εκβιαστική ενέργεια, θέτοντας σε διαθεσιμότητα την Πρόεδρο της συντεχνίας των συναδέλφων εκπαιδευτικών της Σχολής, καλλιεργώντας κλίμα εκφοβισμού και απειλών.

 

Καλούμε τη διεύθυνση και το Συμβούλιο της Σχολής να προχωρήσουν τάχιστα στον τερματισμό της απαράδεκτης αυτής ενέργειας.

 

Καλούμε επίσης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Παιδείας, την Υπουργό Εργασίας και τη Βουλή να παρέμβουν άμεσα ώστε να τερματιστεί αυτή η απαράδεκτη ενέργεια που πλήττει τις δημοκρατικές αρχές και διαδικασίες σε μια Ευρωπαϊκή Χώρα τον 21ο αιώνα.

 

Η Αγγλική Σχολή χρηματοδοτείται από το κράτος και έχουν καθήκον να παρέμβουν ώστε να τεθεί τέρμα σε τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές ενέργειες.

 

 

Ο  Πρόεδρος                                             Ο  Γεν.  Γραμματέας

Κώστας Χατζησάββας                      Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Λευκωσία,  30  Σεπτεμβρίου  2021

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ. 0311-851.2021

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ