facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Έλλειψη διαφάνειας αναφορικά με την κατανομή των θέσεων προαγωγής
 
 
 
 
Ημερομηνία: 05-11-2021

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Website: www.oelmek.com.cy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΟΕΛΜΕΚ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της, για το γεγονός ότι ανακοινώθηκαν και πάλι οι θέσεις προαγωγής για τη Μέση Εκπαίδευση, χωρίς να προηγηθεί και πάλι οποιαδήποτε ενημέρωση και συζήτηση του ΥΠΠΑΝ με την Οργάνωσή μας.

 

Σημειώνουμε ότι ως ΟΕΛΜΕΚ έχουμε ζητήσει τόσο γραπτώς όσο και προφορικά, εδώ και ένα χρόνο περίπου, ενημέρωση από το ΥΠΠΑΝ για τα ακριβή κριτήρια που χρησιμοποιεί, για τον καθορισμό της κατανομής των διαφόρων θέσεων προαγωγής στις διάφορες ειδικότητες. Επισημαίνουμε ότι θέτουμε το πιο πάνω αίτημα, όχι για να καθορίσει η Οργάνωσή μας την κατανομή, αλλά για να διασφαλιστεί ότι αυτή γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.

 

Δυστυχώς, το ΥΠΠΑΝ δεν ανταποκρίνεται στα επανειλημμένα αιτήματά μας, με αποτέλεσμα να τίθεται εύλογα το ερώτημα για τους λόγους της άρνησής του, καθώς και να υπάρχουν σκιές για τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

 

Η έλλειψη διαφάνειας αναφορικά με την κατανομή των θέσεων προαγωγής όπως επίσης και για θέματα όπως οι αποσπάσεις, τοποθετήσεις στα ΚΙΕ κ.ά., ως προς τις διαδικασίες που ακολουθούνται, δυστυχώς δημιουργούν υπόνοιες για ευνοιοκρατικές και όχι αξιοκρατικές διαδικασίες, που δεν στηρίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια.

 

Ως εκ τούτου ζητούμε από το ΥΠΠΑΝ, άμεσα, αναλυτική ενημέρωση για τα κριτήρια που καθόρισαν την κατανομή των θέσεων προαγωγής στις διάφορες ειδικότητες.

 

 

Ο  Πρόεδρος                                                        Ο  Γεν.  Γραμματέας

Κώστας Χατζησάββας                                Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Λευκωσία,    5  Νοεμβρίου  2021

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ.  0311-1081.2021

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ