facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Απαράδεκτη η απόφαση του Eurogroup για κούρεμα καταθέσεων
 
 
 
 
Ημερομηνία: 19-03-2013

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θεωρούμε πρωτοφανή εγκληματική και απαράδεκτη την απόφαση του Eurogroup για «κούρεμα» των καταθέσεων. Μία απόφαση που ήταν αποτέλεσμα ενός ωμού και απαράδεκτου εκβιασμού. Αυτή η παράλογη απόφαση αναιρεί βασικές αρχές της λειτουργίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος και έχει προκαλέσει μια σειρά αρνητικών εξελίξεων όχι μόνο στο ευρωπαϊκό οικονομικό σύστημα αλλά και στο παγκόσμιο.

 

Προχώρησαν στο κούρεμα των μισθών και των συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων, των επιδομάτων και βοηθημάτων, των πρόσθετων σφαγιαστικών φορολογιών και τώρα επιθυμούν να πλήξουν ανεπανόρθωτα το βιοτικό επίπεδο ενός περήφανου λαού, κλέβοντας και από το υστέρημα των κόπων μιας ζωής.

 

Καλούμε την Κυβέρνηση και τη Βουλή των Αντιπροσώπων να μη υιοθετήσουν τις ακατανόητες και καταστροφικές επιταγές του Eurogroup αλλά να βρουν λύσεις που δεν θα πλήττουν το βιοτικό επίπεδο του Κυπριακού λαού.

 

Καλούμε τον εκπαιδευτικό κόσμο να ενώσει τη φωνή του με όλους τους συμπατριώτες μας και να πάρει μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ξεκινώντας από τη σημερινή εκδήλωση έξω από τη Βουλή.

 

 

Ο  Πρόεδρος                                               Ο  Γεν.  Γραμματέας

Δημήτρης  Ταλιαδώρος                                 Θέμης Πολυβίου

Λευκωσία,  19  Μαρτίου 2013

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ. 0311-304.2013


Τ.Θ. 28917,   2084   ΑΚΡΟΠΟΛΗ,   ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590, ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy Webside:   www.oelmek.com.cy

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ