facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή
 
 
 
 
Ημερομηνία: 14-03-2014

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Webside: www.oelmek.com.cy

Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού

κ. Κώστα Καδή

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία.

 

 

Έντιμε κύριε Υπουργέ,

 

Η ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ και ο Εκπαιδευτικός Κόσμος της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης σας εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια για το διορισμό σας στη θέση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

 

Με την πατρίδα μας ημικατεχόμενη, με την Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση να βρίσκεται σε εξέλιξη, με την οικονομική κρίση να έχει μετατρέψει τα σχολεία μας σε χώρους παροχής συσσιτίου για τα παιδιά μας και με πολλά και επείγοντα προβλήματα να βρίσκονται σε εκκρεμότητα, αναλαμβάνετε την ηγεσία του εξαιρετικής σημασίας ΥΠΠ.

 

Είναι μια κρίσιμη και δύσκολη περίοδος για τη Δημόσια Εκπαίδευση και γι’ αυτό ευελπιστούμε ότι θα εγκύψετε με προσοχή σ’ αυτά τα προβλήματα και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της εκπαίδευσης θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις.

 

Η ΟΕΛΜΕΚ σας διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό σας σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, αλλά παράλληλα οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν μπορούμε να αποδεχθούμε προτάσεις και λύσεις που θα υποβαθμίζουν το δημόσιο σχολείο και θα φαλκιδεύουν το κύρος και την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών

 

Παρακαλούμε όπως ορίσετε το συντομότερο δυνατό συνάντηση με την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ για συζήτηση όλων των θεμάτων που εκκρεμούν και ιδιαίτερα αυτών που αφορούν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Και πάλι σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει για το καλό της δημόσιας εκπαίδευσης.

 

 

Ο  Πρόεδρος                                                          Ο  Γεν.  Γραμματέας

Θέμης Πολυβίου                                                    Δημήτρης Ταλιαδώρος

Λευκωσία,    14   Μαρτίου 2014.

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ.   011-270.2014

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ