facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Χαιρετισμός Επαρχιακού Γραφείου Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. Κερύνειας για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018
 
 
 
 
Ημερομηνία: 17-10-2017

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Πέτρου Τσίρου 26, 3075 Λεμεσός

Λεμεσός  2 Οκτωβρίου 2017

 

Χαιρετισμός Επαρχιακού Γραφείου Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. Κερύνειας για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018

 

Αγαπητοί Κερυνειώτες, Κερυνειώτισσες εκπαιδευτικοί

 

Με την ευκαιρία της  έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018, επικοινωνούμε  μαζί σας και σας εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχές, για μια χρονιά γεμάτη υγεία, με επιτυχία, πλούσια σε εμπειρίες μάθησης και αγωγής να είναι μια χρονιά δημιουργική και αποδοτική σε κάθε τομέα της εκπαίδευσης. Ιδιαίτερα καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους που έχουν διοριστεί στη Μέση Εκπαίδευση και τους ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία.

 

Γνωρίζουμε ως εκπαιδευτικοί,  ότι τα προβλήματα στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης είναι πολλά και ποικίλα. Γι’ αυτό επιβάλλεται να εργαστούμε με ενότητα και συλλογικότητα για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, να στηρίξουμε τη δημόσια εκπαίδευση, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αξιοπρέπεια μας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι στο χώρο της παιδείας δε χωρούν πλέον άλλες περικοπές.

 

Βασικός και αμετάθετος  στόχος μας πρέπει να είναι η άμεση και ποιοτική αναβάθμιση , ο εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού μας συστήματος και η δημιουργία μιας σύγχρονης παιδείας που να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του 21ου αιώνα και να συμβάλλει στη διαμόρφωση των πολιτών με κριτική σκέψη και σύγχρονες αντιλήψεις.

 

Σας βεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο συστηματικά, μεθοδικά και προγραμματισμένα, ώστε πολλά  εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά αιτήματα να τα προβάλουμε και να τα αναδείξουμε προς επίλυσή τους γι’αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε συνδικαλιστικό ή εκπαιδευτικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

 

Συνάδελφοι,

Πέρα  όμως από την επίλυση των προβλημάτων της εκπαίδευσης εμείς οι Κερυνειώτες εκπαιδευτικοί, έχουμε επίσης την ευθύνη και την ηθική υποχρέωση να κρατήσουμε στους μαθητές μας, ζωντανή τη μνήμη της αγαπημένης μας Κερύνειας , αφού η τούρκικη εισβολή και κατοχή, μας αναγκάζει να παραμένουμε μακριά της. Να τους εμπνεύσουμε την αγάπη προς την κατεχόμενη γη διοργανώνοντας αντικατοχικές εκδηλώσεις , να τους δώσουμε τα σωστά πρότυπα ώστε να αντισταθούν στη λήθη, στον ευδαιμονισμό και την αδιαφορία. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και για την επίτευξη μιας δίκαιης λύσης, που να είναι βιώσιμη, λειτουργική και να σέβεται τις βασικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ώστε να επανενωθεί  η πατρίδα μας. Γι’αυτό η παρουσία σας στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε και η επικοινωνία μαζί σας είναι απαραίτητη γιατί αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας μέχρι την επιστροφή στην αγαπημένη μας ΚΕΡΥΝΕΙΑ.

 

Μέσα στα πλαίσια καλύτερης επικοινωνίας και συνεργασίας το Νέο Επαρχιακό Γραφείο ΟΕΛΜΕΚ Κερύνειας, σας παρακαλεί να  ενημερώσετε την καινούργια διεύθυνση σας στα πιο κάτω τηλέφωνα στέλνοντας σε μήνυμα τη νέα σας διεύθυνση ή στα πιο κάτω ηλεκτρονικά ταχυδρομεία:

 

Σας ενημερώνουμε ότι η νέα σύνθεση του Επαρχιακού Γραφείου ΟΕΛΜΕΚ Κερύνειας

έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος:  Σάββας Περατικός    99-554569 peratikossav@msn.com

Αντιπρόεδρος: Πολύκαρπος Παπαδόπουλος    99-588121 polis.p@gmail.com

Ταμίας:    Χρυσόστομος Μελή     99-379419 chrysmelis@hotmail.com

Μέλος: π. Θεωνάς Παπανικολάου    99-970222 theonas.papanic@hotmail.com

Γραμματέας: Μαρία Κωνσταντίνου   99-536354 mar.con@cytanet.com.cy

Σας ευχόμαστε και πάλι κάθε επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Σάββας Περατικός                                         Μαρία Κωνσταντίνου

 

 



 
πίσω στις ανακοινώσεις
 
 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ