facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Επιπρόσθετες ειδικές διευθετήσεις σχετικά με το δημοψήφισμα για τις εξετάσεις στο τέλος των τετραμήνων
 
 
 
 
Ημερομηνία: 16-02-2018

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Website: www.oelmek.com.cy

Διευθυντές / Διευθύντριες,

Σχολείων Μέσης, Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης

(με την παράκληση να ενημερωθούν οι Εφορευτικές Επιτροπές Δημοψηφίσματος)

 

Αγαπητοί συνάδελφοι/ συναδέλφισσες,

 

Σε συνέχεια της επιστολής μας ημερομηνίας 12 Φεβρουαρίου 2018, σας πληροφορούμε για τις επιπρόσθετες ειδικές διευθετήσεις σχετικά με το δημοψήφισμα για τις εξετάσεις στο τέλος των τετραμήνων, που θα διενεργηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 (κατά τη διάρκεια του β’ διαλείμματος) και παρακαλούμε να τηρηθούν αυστηρά από τις Εφορευτικές Επιτροπές.

 

Η ΟΕΛΜΕΚ για μία ακόμη φορά παρακαλεί τους Διευθυντές / Διευθύντριες των σχολείων, ως μέλη της Οργάνωσής μας, να συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

 

Ειδικές διευθετήσεις:

1)   Για τα Εσπερινά Γυμνάσια – Λύκεια και Εσπερινές Τεχνικές Σχολές η ψηφοφορία θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 το πρώτο διάλειμμα. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας οι κάλπες θα πρέπει να σφραγιστούν, να φυλαχθούν σε ασφαλή χώρο του σχολείου.  Η καταμέτρηση να γίνει την επόμενη ημέρα 22/2/2018, όταν θα ολοκληρωθεί η διεξαγωγή της ψηφοφορίας στα πρωινά σχολεία (δεύτερο διάλειμμα).

 

2)   Για τους αποσπασμένους Καθηγητές στο ΥΠΠ θα τοποθετηθεί κάλπη στο ισόγειο του ΥΠΠ.  Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 10:45πμ και θα ολοκληρωθεί στις 11:30πμ.

Η ΟΕΛΜΕΚ έχει ορίσει ήδη την Εφορευτική Επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος.

 

3)   Για τους αποσπασμένους Καθηγητές στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο θα τοποθετηθεί κάλπη σε κεντρικό σημείο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.  Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 10:45πμ και θα ολοκληρωθεί στις 11:30πμ.

Η ΟΕΛΜΕΚ έχει ορίσει ήδη την Εφορευτική Επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος.

 

4)   Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα Επαρχιακά Γραφεία του ΥΠΠ που εδρεύουν στη Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο θα ψηφίσουν στο Τσίρειο Γυμνάσιο, στο Γυμνάσιο Βεργίνας και στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, αντίστοιχα.  Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί να κάνουν τις απαιτούμενες διευθετήσεις ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν, εντός των χρονικών πλαισίων, του δευτέρου διαλείμματος της ημέρας που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία.

 

5)   Οι εκπαιδευτικοί μέλη της ΟΕΛΜΕΚ που υπηρετούν στα ΚΙΕ, Μουσικά και Αθλητικά Σχολεία θα ψηφίσουν κατά τη διάρκεια του δευτέρου διαλείμματος της ημέρας διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στους χώρους που στεγάζονται τα πιο πάνω σχολεία.

 

6)   Για τους Καθηγητές που εφημερεύουν κατά τη διάρκεια του δευτέρου διαλείμματος, να γίνουν διευθετήσεις μεταξύ των συναδέλφων έτσι ώστε να μπορέσουν και αυτοί να ψηφίσουν.

 

7)   Για οποιεσδήποτε απορίες / διευκρινίσεις σχετικά με τη διενέργεια του δημοψηφίσματος τα μέλη της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ είναι στη διάθεσή σας.

 

 

Ο  Πρόεδρος                                               Ο  Γεν.  Γραμματέας

Γιάννος Σωκράτους                                     Κώστας  Χατζησάββας

Λευκωσία,   16  Φεβρουαρίου  2018

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ. ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ (ΤΕΛΙΚΟ)

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ