facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Καθηγητές Σχεδιασμού και Τεχνολογίας / Τεχνολογίας)
 
 
 
 
Ημερομηνία: 17-05-2012

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το Κ.Δ.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ σε σημερινή του συνεδρία ασχολήθηκε με το χρονίζον θέμα των Σχεδίων Υπηρεσίας για τους Καθηγητές Σχεδιασμού και Τεχνολογίας / Τεχνολογίας.

 

Το Κ.Δ.Σ. καταγγέλλει την ασυνέπεια και αναξιοπιστία του Υπουργού Παιδείας ο οποίος, ενώ δεσμεύτηκε γραπτώς ότι θα επιλύσει αυτό το θέμα, συνεχώς υπαναχωρεί και δεν το επιλύει.

 

Να αναφέρουμε ότι στις 25 Απριλίου 2012, σε συνάντηση της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ με τον Υπουργό Παιδείας, ο τελευταίος μας υποσχέθηκε γραπτώς τα εξής:

«Με βάση τη σχετική δέσμευση που δόθηκε στη συγκεκριμένη ειδικότητα για επίλυση του θέματος των Σχεδίων Υπηρεσίας, θα υποβληθεί πρόταση μέχρι τις 2 Μαΐου 2012 (αντί στις 30 Απριλίου), λόγω έκτακτων υποχρεώσεών μου στο εξωτερικό».

 

Βρισκόμαστε στις 17 Μαΐου και δυστυχώς το θέμα συνεχίζει να διαιωνίζεται, χωρίς ο Υπουργός να λαμβάνει μια απλή απόφαση για επίλυση του θέματος.

 

Καταγγέλλουμε τη στάση του Υπουργού και τονίζουμε ότι, αν μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη δεν επιλυθεί το όλο θέμα, τότε η Οργάνωση θα προχωρήσει σε δυναμικά μέτρα.

 

 

Ο  Πρόεδρος                                               Ο  Γεν.  Γραμματέας

Δημήτρης  Ταλιαδώρος                                 Θέμης  Πολυβίου

Λευκωσία,   17  Μαΐου  2012

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ.  0311-551.2012

                   011-551.2012

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ