facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
ΠΣΓΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 - ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΫΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 
 
 

 

 

Απόφαση ΠΣΓΑ 21ης Ιουνίου 2007 για την

Ενδοϋπηρεσιακή Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

 

Η ΠΣΓΑ αξιολογώντας την πορεία της συζήτησης για την ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση με βάση τους χειρισμούς του ΥΠΠ αλλά και την απόφαση του ΚΔΣ για παράλληλους χειρισμούς και κλείσιμο των κεφαλαίων της Προϋπηρεσιακής Κατάρτισης και της Ενδοϋπηρεσιακής Επιμόρφωσης, εκτιμά ότι το σημείωμα που έχει παραπεμθεί στο Συμβούλιο Παιδείας δεν εκφράζει πλήρως τις θέσεις της Οργάνωσης, γιατί δεν περιλαμβάνει διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα, παρόλο, που σε αυτό υπάρχουν θετικά σημεία. Εκτιμά, επίσης, ότι με καλύτερο προγραμματισμό και περισσότερη αποφασιστικότητα εκ μέρους του ΥΠΠ, κάποιες απο τις πρόνοιες της πρότασης θα μπορούσαν να είχαν αμεση εφαρμογή από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς. 

Ως εκ τούτου, εξουσιοδοτεί το ΚΔΣ να προχωρήσει σε διαβουλεύσεις με το ΥΠΠ, ώστε να υπάρξει κατάληξη στα θέματα των μεντόρων για τους υπό δοκιμασία εκπαιδευτικούς, των ειδικών συμβούλων και για τον καθορισμό αριθμού υποτροφιών για εφαρμογή των θεσμών αυτών την επόμενη σχολική χρονιά. 

Παράλληλα εξουσιοδοτεί το ΚΔΣ να προχωρήσει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα μη εξαιρουμένων και των δυναμικών, ώστε να διασφαλίσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την αποδοχή των προτάσεων, που θέτει η Οργάνωση.

 

Ο  Πρόεδρος                                                                  Ο  Γεν.  Γραμματέας 

Γιώργος  Σκαλιάς                                                             Γιώργος  Ζήσιμος



Λευκωσία,  22 Ιουνίου  2007.

Αρ. πρωτ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΣΓΑ2 (ΙΟΥΝΙΟΣ 2007)

 
 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ