Εγκρίσεις αιτήσεων για τις καλοκαιρινές διακοπές των μελών της ΟΕΛΜΕΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2024
13/06/24

Καθηγητές / Καθηγήτριες,

Σχολείων Μέσης, Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης

 

 

Αγαπητοί/-ες συνάδελφοι/-ισσες,

 

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση εξέτασης και έγκρισης των αιτήσεων που έχουν υποβάλει μέλη της ΟΕΛΜΕΚ εντός προθεσμίας για διαμονή στα διαμερίσματα της Οργάνωσης στην Πάφο και στα διαμερίσματα που μας παραχωρεί κάθε χρόνο η ΠΟΕΔ στις Πλάτρες. Οι εγκρίσεις έχουν γίνει σύμφωνα με τα ισχύοντα κριτήρια.

 

Παρακαλούμε τους/τις συναδέλφους/-ισσες αιτητές να ελέγξουν τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις (e-mails) και να ακολουθήσουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις οδηγίες πληρωμής. Τελευταία ημερομηνία πληρωμής για τις εγκρίσεις της πρώτης φάσης είναι η 14η Ιουνίου 2024. Παρακαλούμε όπως τηρηθεί το χρονικό περιθώριο για την πληρωμή, όπως αυτό αναγράφεται στην έγκρισή σας, για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης. Σε περίπτωση ακύρωσης πρέπει να ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ τα γραφεία της ΟΕΛΜΕΚ με email στο reservations@oelmek.com.cy στο οποίο να φαίνονται τα βασικά στοιχεία της αίτησής σας ή τηλεφωνικώς στο τηλ.22-378480.

 

Τα διαθέσιμα διαμερίσματα αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστα και αφορούν τις ημερομηνίες: 2-7/7 (2 στούντιο) και 28-31/8 (8 στούντιο). Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για αλλαγές στη διαθεσιμότητα εφόσον αυτές δεν καλύπτονται από τις αιτήσεις που ήδη υπάρχουν σε λίστες αναμονής.

 

Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να επισημάνουμε και διασαφηνίσουμε κάποια θέματα τα οποία έχουν πέσει στην αντίληψή μας.

 

Αγαπητοί/τές συνάδελφοι/φισσες,

 

Η ζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές στα διαμερίσματα της ΟΕΛΜΕΚ στην Πάφο και για αυτά που μας παραχωρεί η ΠΟΕΔ στις Πλάτρες είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ακόμη περισσότερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγκρίσεις γίνονται με βάση τα ισχύοντα κριτήρια, όπως αυτά αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει σταλεί σε όλα τα σχολεία και είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης.

 

Νοείται ότι η έγκριση ή μη μιας αίτησης, πέραν από τα κριτήρια, εξαρτάται από ένα συνδυασμό παραγόντων, όπως:

1)   οι ημερομηνίες που επέλεξε ο αιτητής

2)   η ζήτηση στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και

3)   ο τύπος διαμερίσματος

 

Ως εκ τούτου, κάποιος μπορεί να εγκριθεί, παρόλο που πήγε σε προηγούμενα χρόνια, λόγω του συνδυασμού των επιλογών του και κάποιος όχι. Έτσι απαντάται το ερώτημα πολλών συναδέλφων. Δεν νοείται σύγκριση αν δεν έχουμε τα ίδια δεδομένα. Επιπρόσθετα, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν αποκλείονται από την καλοκαιρινή περίοδο συνταξιούχοι συνάδελφοι, αλλά δίνεται προτεραιότητα στους εν ενεργεία.

 

Αυτά τα ερωτήματα καλείται συνεχώς να απαντήσει το προσωπικό της Οργάνωσής μας, αλλά λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου φόρτου εργασίας αυτό καθίσταται δύσκολο και χρονοβόρο. Παρακαλούμε όπως διευκολύνετε κατά το δυνατόν τα άτομα τα οποία εργάζονται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Για σοβαρά θέματα παραπόνων ή για υποβολή ένστασης μπορείτε να αποστέλλετε γραπτή επιστολή στο reservations@oelmek.com.cy και θα εξετάζεται από τη Γραμματεία της Οργάνωσης εν ευθέτω χρόνο.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

Ο  Πρόεδρος                                                                      Ο  Γεν.  Γραμματέας

Δημήτρης Ταλιαδώρος                                                       Χρήστος Τζιώρτας

Λευκωσία,  13  Ιουνίου  2024

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ. 0212-425.2024